Fælleshuset

AB Gartnerparken råder over et fælleshus med plads til 48 personer, og det kan lejes af alle beboere fra Stubberup og omegn, samt naturligvis af andelshavere i foreningen.
Huset udlejes for en 48 timers periode. dvs. adgang kan opnås fra fredag kl.12, og huset skal være ryddet op senest søndag kl. 12. hvis det er lejet om lørdagen. Senest ved udlevering af nøgler betales leje + depositum. Depositum tilbagebetales ved aflevering såfremt oprydning af huset og udendørs arealer kan godkendes, ellers bortfalder depositum og foreningen håndterer oprydningen. Foreningen modtager ikke mobilPay, så leje+depositum betales kontant.
Pris for leje inkl. rengøring - ikke andelshavere: 1.400,- kr og Depositum 1000,-
Pris for leje inkl. rengøring - andelshavere: 600,- kr og Depositum 400,-
Ved leje gælder at man ikke må udøve opførsel der er til gene for naboerne, herunder at der kun må være "normalt" lydniveau, samt efter kl. 23.00 skal skrues ned for evt. musik, samt døre og vinduer holdes lukkede. Udendørs arealerne i forbindelse med fælleshuset herunder havebordene og stole står til fri afbenyttelse, dog påhviler det enhver der benytter arealerne, at sørge for oprydning og rengøring efter sig selv. Fælleshuset har service og borde/stole til 48 personer - der er fuldt monteret køkken med fryser, køleskab, ovn, microovn, kaffemaskine mv. Herudover er der naturligvis toilet og garderobe faciliteter i huset. Komfur / ovn skal rengøres inden aflevering hvis disse benyttes. Duge, servietter, Håndklæder, viskestykker og karkklude skal medbringes af lejeren. Lejeren er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter eller inventar, forvoldt ved lejerens brug eller dennes gæst. Udbedring af evt. skader må kun foretages efter aftale med foreningen.

Der er rygning forbudt i fælleshuset. Rygere henvises til udenfor, der står en urtepotte til skodder udenfor indgangsdøren til fælleshuset. Til arrangementer er der mulighed for internet adgang, samt at anvende computer og musikanlæg.
Check evt. vores aktivitets kalender for reservationer.
For leje af fælleshuset eller ydeligere oplysninger kontakt venligst: Lene Petersen - tlf.: 22 23 97 34 eller pr. mail på Beboerhus@abgartnerparken.dk